Buitenschoolse opvang (BSO)

De BSO staat voor gezelligheid, persoonlijke aandacht en huiselijke sfeer. In onze BSO in het gebouw ‘De Waareise’ in Zieuwent vangen we kinderen op van 4 t/m 12 jaar van de Sint Jozefschool in Zieuwent, de Theresiaschool in Mariënvelde, de Canisiusschool in Harreveld en  de Antoniusschool uit Lievelde.

Kinderen uit Mariënvelde, Harreveld en Lievelde halen we op van school met de eigen ‘Knuffelbus’. De kinderen van de basisschool in Zieuwent lopen naar de BSO. Groep 1 en 2 lopen onder begeleiding van een pedagogisch medewerker. Daar waar nodig hebben we contact met de scholen over de kinderen.

In het gebouw “de Waareise” hebben we een eigen ruimte, waar gezelligheid een verlengstuk is van thuis. De kinderen hebben verschillende leeftijden en daarom een andere belevingswereld en omgang met elkaar. Om die reden is de BSO opgedeeld in twee groepen; onderbouw en bovenbouw. Kinderen kunnen zich in de buitenschoolse opvang lekker uitleven of juist tot rust komen. Het is hun vrije tijd, ze mogen doen wat ze willen. Sinds de start van het schooljaar 2015-2016 bieden we regelmatig  activiteiten aan die leuk en leerzaam, maar niet verplicht zijn.

De BSO biedt zowel binnen als buiten veel uitdaging. Naast de vele speel- en spelmaterialen is er een speeltuin en voetbalveld. We eten en drinken gezellig samen. De kinderen krijgen dan de aandacht en kunnen ze hun verhaal kwijt aan onze leiding. Tijdens de vakanties organiseren we in samenspraak met de kinderen diverse binnen- en buitenactiviteiten, vaak gaan we er met de Knuffelbus op uit.

Nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat op de BSO en wilt u een keer vrijblijvend komen kijken? Heeft u vragen over de BSO of wilt u uw kind aanmelden, neem dan contact op met Yvonne of  Raymond : tel. 0544-351333.


Locatie Kinderdagverblijf

Harreveldsweg 19
7136 LW Zieuwent
Telefoon 0544-351333.

Locatie Buitenschoolse Opvang
en Tussenschoolse Opvang

Zegendijk 3
7136 LS Zieuwent
Tel. 0544-351646


Postadres

De Steege 37
7136 ML Zieuwent
E-mail: info@kdvdeknuffel.nl
Telefoonnummer administratie: 0544-351333